Мирзакарим Норбеков – съставна гимнастика

Мирзакарим Санакулович Норбеков

Мирзакарим Санакулович Норбеков

Мирзакарим Санакулович Норбеков

според Уикипедия, свободната енциклопедия

Мирзакарим Норбеков

Роден: 17 ноември 1949 г. (64 г.)

СССР (УССР)

Мирзакарим Норбеков е руски писател, активист за използване на алтернативна медицина. Претендира да е академик, но името му не се среща в списъка с академиците на Руската академия на науките. Основател и президент на Института на Норбеков. Методите на Норбеков се разглеждат като лъженаучни,  понеже няма доказателства за на практика излекувани от него хора …  да , ама не – поне според мен.

Според мен многоуважаваният г-н Мирзакарим Норбеков с който имах удоволствието и честа са се срещна лично преди няколко години, не е точно тази личност представена от Уикипедия и честно казано, това ме подразни. Не смятам да опровергавам, или да подкрепям това твърдение. Нека всеки да решава сам за себе си къде е истината.

 


„Тайната на щастието“ на 1 февруари разкрива как работи оздравителната система на руския учен академик Мирзакарим Санакулович Норбеков, известна и като системата на Норбеков.

Той е психолог, изследовател, художник и дори треньор по карате. Освен оздравителни курсове, организира и работилници на успеха, от които са излезли 242 милионери и четирима милиардери. Комплексът от упражнения на Норбеков помага на всички, които имат физически и психически болежки. Оздравителната методика е изградена от идеята, че всичко в живота зависи от собствената ни воля, характер и поведение. На първо ниво упражненията помагат да се освободим от здравословните проблеми. На следващото ниво методът на Мирзакарим Норбеков лекува душата, чрез корекции в поведението и събуждане на интуицията.

Още любопитни факти за този нестандартен вид лечение разказа единствената ученичка на Мирзакарим Норбеков в България – Гузал Тажибаева, а известен последовател на методиката е и Влади Въргала.
tv7.bg


8542 Общо преглеждания 1 Преглеждания днес

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: