Кацудзо Ниши – алтернативна медицина

katsuzo-nishi… И така, ако искате да се излекувате и бъдете здрави, въведете в дневния си режим Системата на

 

Кацудзо Ниши.

Особено ценни и лесно изпълними са упражненията. Не ще ви отнемат много вре­ме, ала ще ви помогнат в различни посоки. Ценно в системата също е, че тя не е привърженик на крайностите (отказ от всич­ко), а е за мярката във всичко.

Ръководейки се от насоките на Кацудзо Ниши, сами можете да изг­радите своето здравословно всекидневие и повлияете положително на организма си. Работейки по подготовката за издаването на тази книга, сами опитахме едно от упражненията — „Съединява­не на ходилата и дланите“ за сваляне на твърде високите стой­ности на кръвното налягане. И повярвайте — подейства.

Съзнаваме, че така не се постига пълното решение на проб­лема. За да има траен ефект, трябва да се съблюдават всички час­ти от Системата. А това не са само упражненията, водните и въз­душните контрастни процедури, твърдото легло и цилиндрична­та възглавница — от голямо значение е и храненето. Постиженията на хранителната промишленост ни накараха да позабравим предимството на суровите храни, т.е. на природ­ното хранене. Не един специалист изрича фразата: „Кажи ми какво ядеш, за да ти кажа от какво си болен“.

Вярно е, че за да живеем, трябва да се храним, но как. Съ­що така обаче е вярно, че много болести идват именно от непра­вилното, нездравословното хранене. В книгата е отделено много място на този проблем, като същевременно са дадени конкретни насоки за включването на суровоядството, вегетарианството, раз­делното съчетаване на продуктите във всекидневния хранителен режим.


Прибыль каждые 10 минут!

Физическото и психичното здраве са неразривно свързани. Изпълнявайки правилата от Системата на Ниши, опирайки се на самовнушението и положителните емоции, всеки може да укре­пи своята психика. Защото природосъобразният начин на живот се осъществява единствено, ако човек сам се грижи за себе си, търси информация, експериментира.

Не можем да не повярваме на Майа Гогулан, защото тя е здрава и жива благодарение именно на здравната система на проф. Ниши. А, както вече подчертахме, най-убедителен е този, който е изпитал казаното на свой гръб!

Кети Иванова10359 Общо преглеждания 2 Преглеждания днес

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d блогъра харесват това: